Jouw auto terug in showroomstaat?

Hoe werkt reinigen op locatie?

Wij reinigen jouw auto bij jou op locatie! Het enige dat wij nodig hebben is een stopcontact. Gemiddeld verbruiken we maar 10L water per auto, geen waterballet op de plaats van reinigen dus!

Hoe werkt stoomreinigen?

Stoom zorgt ervoor dat vuil wordt weggeblazen en losgeweekt. Met een microfiber towel kan het laatste vuil worden afgenomen. Door het reinigen me stoom voorkomen we krassen en waterverspilling.

Reviews

Chantal
Lees verder
"In 1 woord fantastisch! Onze auto was echt heel vies en is in nieuwstaat terug gebracht. Hij werkt heel nauwkeurig en neemt echt de tijd. Een hele leuke spontane vriendelijke jongen! Wij gaan hem zeker terug vragen"
Ruud van Dal
Lees verder
"Via instagram kwam ik Refresh tegen en onze auto was wel toe aan een goede schoonmaak. Vakanties met twee kinderen achterin, dat vraagt best wel wat van de stoeltjes en de achterbank. Maar nu ziet de auto er weer super uit. Ik denk dat hij alleen zo schoon is geweest toen hij net uit de fabriek kwam. Alles blinkt weer en het interieur is helemaal vlek vrij en ruikt weer lekker fris. Wat ons betreft echt een aanrader. Jorik is ook een harde werker, hij gaat pas weg als alles er top uit ziet."
LEASEHERDER
Lees verder
"Ik kan Refresh (Jorik) zeker aanraden, begonnen met mijn eigen auto te laten reinigen. Nu werkt hij al met enige regelmaat voor mijn bedrijf LEASEHERDER waarbij ik de kwaliteit naar mijn klanten er belangrijk vind. Hij is op tijd, werkt nauwkeurig en laat alles netjes achter."
Ralph
Lees verder
"Dank je voor de goede service. Heerlijk gereden in mijn schone kar vandaag!"
Elvir Hadic
Lees verder
Ik kan Refresh Reinigen zeker aanbevelen. Ben helemaal tevreden met het resultaat. Perfect gedaan👌👍
Vorige
Volgende

De voordelen van stoomreinigen

Wij reinigen jouw auto terwijl jij doorgaat waar je mee bezig was. Je verliest geen tijd aan het reinigen van jouw auto! Overal waar een stroompunt is kunnen wij werken.

Door de combinatie van druk, warmte en vocht worden krassen in de lak voorkomen. De stoom blaast en weekt het vuil los van de lak. Door de diepe vezels van de microfiber towels wordt het laatste vuil opgenomen.

Met de kracht van onze stoommachine kan alle aanslag en het vuil in kleine kiertjes en tussen randjes worden gereinigd. Doordat wij alle randjes en kiertjes kunnen reinigen wordt jouw auto écht schoon en wordt lakschade door bijvoorbeeld roest voorkomen.

Voor een gemiddelde auto verbruiken wij maar 5 liter water! Dat is veel minder dan de gemiddelde wasstraat of het wassen met een hogedrukspuit. 

Na het reinigen van jouw auto poetsen we hem op met professionele wax. Jouw auto is hierdoor de komende 2 tot 3 maanden beschermd!

Jouw auto laten reinigen kan al vanaf 59,-! Het interieur én exterieur laten reinigen? Voor 89,- is het mogelijk!

Plan jouw reiniging in!

Wil je jouw auto weer terug in showroomstaat? Plan snel jouw reiniging door ons te bellen, het contactformulier in te vullen of een WhatsApp-bericht te sturen!