Auto exterieur reinigen

Het exterieur van een auto reinigen vergt kennis, kunde en het gebruik van juiste materialen. Echter moet er voorkomen worden dat er schade wordt toegebracht aan de lak van de auto. Wij maken voor het reinigen van het exterieur van de auto gebruik van stoom. Door met onze stoomreiniger (met een kracht van 10 bar) te reinigen, weken we het vuil van de lak en kunnen wij het zonder krassen verwijderen. De lak van de auto wordt hierdoor vele malen schoner dan wanneer er gebruik wordt gemaakt van een wasbox of wasstraat. De lak wordt vervolgens beschermd met een was, wat ervoor zorgt dat de lak een aantal maanden beschermd is.

Doordat wij reinigen met onze stoomreiniger wordt er ongeveer 5 liter water gebruikt per auto. Met deze manier van reinigen zorgen wij voor een milieuvriendelijke en ecologische manier van werken.

Het is belangrijk dat vuil zoals vliegresten of vogelpoep zo snel mogelijk worden weggehaald. Vuil van deze categorie kan voor veel schade aan de lak van de auto zorgen als het te lang op de lak zit. Door gebruik te maken van stoom en producten van CARTEC, kan flinke schade voorkomen worden.

Benieuwd of we uw auto weer in showroomstaat kunnen krijgen? Neem contact met ons op!

Auto interieur reinigen

Wist u dat op een gemiddeld stuur meer bacteriën zitten dan op een wc-bril? Het reinigen van het interieur van de auto is dan ook geen overbodige luxe. Ook het interieur van de auto vergt kennis, over de verschillende materialen en de daarbij horende aanpak. Veel oppervlaktes en naden zijn goed te reinigen met stoom. Echter vragen sommige onderdelen om meer expertise een aandacht. Interieurreinigingen worden door ons zeer zorgvuldig uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het interieur ook écht schoon wordt. Voor het reinigen van het interieur maken wij gebruik van hoogwaardige professionele producten en stoom.

Het reinigen van de bekleding kan op verschillende manieren. De meeste oneffenheden en vlekken zijn te verwijderen middels stoom. Het kan voorkomen dat hardnekkigere vlekken in de zetels zijn gevestigd. Wij reinigen de bekleding dan middels een dieptereiniging. Bij een dieptereiniging wordt het water met reinigingsmiddel als het waren door de stof heen getrokken. Bij deze techniek worden alle vezels gereinigd. Dieptereiniging kan ook worden toegepast op de vloerbekleding en matten. Het reinigen van ledere bekleding wordt ook door ons uitgevoerd, de ledere bekleding kan naar wens vervolgens ook weer beschermd worden tegen verval.

Weten of we uw auto terug in showroomstaat kunnen brengen? Neem contact met ons op!

Reviews

Chantal
Lees verder
"In 1 woord fantastisch! Onze auto was echt heel vies en is in nieuwstaat terug gebracht. Hij werkt heel nauwkeurig en neemt echt de tijd. Een hele leuke spontane vriendelijke jongen! Wij gaan hem zeker terug vragen"
Ralph
Lees verder
"Dank je voor de goede service. Heerlijk gereden in mijn schone kar vandaag!"
Mike
Lees verder
"Top resultaat!"
Anoniem
Lees verder
"Super blij met het resultaat"
Laurens
Lees verder
"Net de auto goed kunnen zien. Het is een prachtig resultaat geworden!"
Vorige
Volgende

Kom met ons in contact!

App ons 24/7

Klik op het WhatsApp-logo om ons een appje te sturen!
+31 6 271 476 34

Bel ons!

Klik op het bel-logo om ons te bellen!
+31 6 271 476 34

Mail ons 24/7

Klik op het mail-logo om ons een mail te sturen!
info@refresh-reinigingen.nl

Benieuwd naar de tarieven voor het reinigen van uw auto? Bekijk de tarieven hier.

Zakelijke reiniging

Wilt u uw wagenpark, bureaustoelen of meubilair professioneel laten reinigen?

Particuliere reiniging

Laat uw meubelen of auto er weer als nieuw uitzien na onze reiniging!