Camper reinigen

Een camper maakt doorgaans lange tochten. Om helemaal voorbereid aan de vakantie te beginnen wilt u natuurlijk uw camper in topstaat meenemen. Daar hoort een schoon en fris ex- en interieur bij. Door de vaak grote omvang van een camper vangt deze veel vuil tijdens het rijden. Om te voorkomen dat het vuil in uw camper bijt is een goede reiniging essentieel.

Om goed op reis te kunnen of uw camper te stallen in de stalling is een goede interieurreiniging geen overbodige luxe. De cabine van de camper wordt volledig gereinigd. Bij de reiniging worden de stoelen, het dashboard, het stuur, de matten en de ramen volledig gereinigd. U kunt in een schone camper op reis!

Heeft u verdere vragen over het reinigen van uw camper? Stuur ons een WhatsApp-bericht of geef een belletje!

Caravan reinigen

Een caravan is een hele investering, daar wilt u goed voor zorgen. Door het vele rijden en gebruik in alle weersomstandigheden wordt uw caravan snel vuil. De aanslag van bijvoorbeeld vliegjes, vogelpoep en zand wilt u dan liever zo snel mogelijk van uw caravan verwijderen. Voor langdurig plezier van uw caravan is goede reiniging essentieel, voor zowel voor het vakantieseizoen als voor in de stalling. U wilt immers niet dat het vuil in gaat vreten. Al het plaatwerk, de ramen, velgen/wielen en metalen onderdelen worden gereinigd.

Bij Refresh reinigen wij uw caravan met stoom, hierdoor wordt alle vervuiling verwijderd en straalt uw caravan weer als nieuw. U kunt met een schone caravan op vakantie en hoeft niet bang te zijn voor het verder invreten van vuil terwijl uw caravan in de stalling staat.

Heeft u vragen over een specifiek geval, onze manier van reinigen vindt u uw opdracht niet terug tussen de tarieven? Stuur ons een WhatsApp-bericht of geef een belletje!